Weekly Photo Challenge: Beyond

In a new post specifically created for this challenge, share a picture which means BEYOND to you!

sunt asa de multe…nu stiu cu care sa incep!

ImageImage20130201_080944

Advertisements

Aside

changes

Din daily prompt astazi: You need to make a major change in your life. Do you make it all at once, cold turkey style, or incrementally?

Din categoria “nimic nu se schimba, totul se transforma”…si transformarea tot schimbare este.

Pe parcursul sinuos al vietii toti trebuie sa facem schimbari, problema este cat de curajos este fiecare sa tina piept consecintelor schimbarii. Chiar daca consideram ca decizia de a face o schimbare este una importanta, cea mai importanta este determinarea cu care fiecare face fata schimbarii si respecta cu strictete ce si-a propus.

Eu personal de fiecare data cand am dorit sa fac o schimbare in viata mea, nu am stat pe ganduri, pur si simplu am actionat. De fiecare data aproape schimbarea m-a lovit peste fata si a trebuit sa indur si furtuna provocata. Oare asta denota curaj? poate ca da, dar si prostie, impulsivitate.

Anul asta inca nu mi-am propus sa fac schimbari majore, decat poate, subliniez “poate”, sa ma las de fumat, inca nu sunt sigura ca vreau sa o fac :). Unii ar putea rasufla usurati ca nu sunt trecuti pe lista cu schimbari…

Se pune februarie ca si inceput de an? :)) As putea sa fac o lista cu ce ar trebui schimbat in viata mea. In ianuarie am fost cam ocupata si nu am avut timp sa ma gandesc la MINE, poate nici nu am vrut. Incet, incet realizez ca este timpul sa imi propun cate ceva si apoi sa tai de pe lista, indeplinind cu succes fiecare propunere! Da! Clar o sa incep cu a imi face acel tatuaj despre care vorbesc de vreun an …cel de pe incheietura mainii stangi, sper sa nu doara prea tare! Ce-ar mai fi de schimbat??? Aaaa sa nu mai fiu atat de rea cu cei din jurul meu, uneori nu merita rautatea mea, dar nu ma pot abtine!!!

Deci, ma apuc de schimbat….dar acum cum s-o fac: brusc sau treptat? Vom vedea ce spune instinctul!

Aside